پرش لینک ها

خرید کامیون؛ صفر تا صد

خرید کامیون یکی از پیچیده‌ترین کارهایی است که رانندگان ماشین‌های سنگین و مدیران شرکت‌های حمل و نقل باید آن را انجام دهند. قیمت کامیون از اهمیت زیادی در خرید و فروش برخوردار است. اما در کنار قیمت، انتخاب نوع و مدل مناسب برای رانندگان اهمیت دارد.
در هنگام معامله انواع کامیون باید تحقیقات مفصلی انجام دهیم تا به خرید کامیون دست دومی بپردازیم که از نظر مکانیکی سالم باشد. اگر کامیون‌های کارکرده را به درستی انتخاب کنیم دارای صرفه اقتصادی بیشتری برای رانندگان هستند و قبل از خرید باید به بررسی کامل ظاهر و مسائل فنی آن‌ها پرداخته شود.

8 نکته طلایی در خرید کامیون

اگر قصد خرید کامیون دارید، 8 نکته‌ای که در ادامه مطرح می‌کنیم، کمک زیادی به شما خواهخند کرد تا بهترین کامیون را انتخاب کنید. این نکات براساس تجارب رانندگان مختلف به‌دست آمده است:

1- قبل از خرید انواع کامیون، نیازتان را به‌طور دقیق تعیین کنید

خرید کامیون صفر هزینه‌های زیادی را برای رانندگان و شرکت‌های حمل و نقل خواهد داشت. از همین‌رو، خریداری کامیون کارکرده یا خرید کامیون وارداتی راه‌حلی ایده‌آلی به‌نظر می‌رسد. اگر به هر دلیلی به دنبال خرید ماشین سنگین کارکرده هستید به بررسی مشخصات موتور، گیربکس و شاسی ماشین بپردازید.

هر کامیونی برای کاری مناسب نیست که شما می‌خواهید انجام دهید. قدرت موتور، توانایی حمل انواع تریلر، وضعیت شاسی، محل قرارگیری باطری، نوع کابین و… را باید در خرید ماشین‌های سنگین مدنظر قرار دهید. اگر کامیونی با قدرت کم را خریداری کنید در حمل بارهای سنگین و حجیم با آن به مشکل خواهید خورد.

2- به بررسی موارد مختلفی در کامیون دست دوم بپردازید

قبل از خرید کامیون به بررسی دقیق تاریخچه آن بپردازید. میزان کارکرد یک عامل تعیین‌کننده برای قیمت کامیون است. به‌طور حتم ماشینی که میزان کیلومتر زیادی را کار کرده است، نیاز به تعمیر اساسی و خرید قطعات یدکی خواهد داشت. البته در کنار میزان کارکرد باید به سلامت موتور نیز توجه داشت. زیرا بسیاری از رانندگان با سرویس و نگهداری مستمر ماشین، عمر مفید آن را افزایش می‌دهند.
قبل از خرید ماشین‌های سنگین به بررسی موارد زیر بپردازید:

  1. مدارک کامیون را بررسی کنید؛
  2. برگه بازدید فنی کامیون را از فروشنده دریافت کنید؛
  3. از مکانیک یا کارشناسان مجرب دربارۀ وضعیت کامیون اطلاعات کسب کنید؛
  4. در خرید کامیون به قطعاتی توجه کنید که مدت زمان زیادی تعویض نشده‌اند. موتور، گیربکس، باطری و… از قطعاتی هستند که باید مورد بررسی قرار گیرند؛
  5. عمق آج لاستیک کامیون را بررسی کنید. امروزه قیمت خرید لاستیک کامیون بسیار بالاست و در هنگام معامله ماشین سنگین باید به وضعیت لاستیک‌ها توجه کرد. حداقل آج مورد تایید 70 درصد است تا نیازی به تعویض فوری لاستیک‌ها نداشته باشید؛
  6. به بررسی وضعیت روغن ماشین، سیستم تعلیق، سیستم برق، گیربکس، شاسی و تریلر بپردازید. اگر چه در واردات کامیون از مرز بازرگان، تریلر بر روی کشنده فروخته نمی‌شود، اما بهتر است در زمان خرید کامیون به سراغ شرکت‌های بازرگانی بروید که انواع تریلر کفی، لبه‌دار، یخچالی، چادری، ترانزیت، کمپرسی، تانکر و… را عرضه می‌کنند.

هزینه‌های احتمالی برای تعمیر کامیون باید در قیمت ماشین سنگین لحاظ شود. به‌طور معمول ماشینی که نیاز به تعمیرات اساسی ندارد یا تعمیرات آن انجام شده است، قیمت بالاتری خواهد داشت.

3- خرید کامیون را از یک فروشنده معتبر انجام دهید

قبل از خرید ماشین سنگین به بررسی اعتبار فروشنده کامیون بپردازید. برای خرید انواع کامیون‌های وارداتی بهتر است به سراغ شرکت‌های بازرگانی معتبری بروید که دارای سابقه کافی در این زمینه هستند. خرید انواع ماشین سنگین از فروشندگان معتبر موجب می‌شود تا:

  1. در پرداخت پول دغدغه‌ای نداشته باشید زیرا از اعتبار فروشنده مطمئن هستید؛
  2. اعتبار بالای فروشنده در فروش کامیون، موجب می‌شود تا در هر مرحله از معامله که اشکالی به‌وجود آید، به مشتری پاسخگویی نماید؛
  3. خرید کامیون از شرکت‌های بازرگانی که دارای دفاتر متعددی هستند و معاملات زیادی دارند، ضمانت بیشتری برای اجرای تعهدات را ایجاد می‌کند.

در خرید کامیون دقت کافی داشته باشید، زیرا قیمت کامیون بسیار زیاد است و هرگونه اشتباهی در معاملات، خسارت‌های جبران‌ناپذیری را ایجاد می‌کند. در معامله انواع کامیون و ماشین‌های سنگین به نمایشگاه‌داران و دلالان اعتماد نکنید و ضمانت‌های اجرایی لازم را دریافت کنید.

شرکت بازرگانی رایاتن تراک با تجربه چندین ساله در واردات انواع کامیون به رانندگان و شرکت‌های حمل و نقل؛ راهنمایی‌های لازم را برای معامله ماشین‌های سنگین ارائه می‌دهد.
برای دریافت مشاوره یا خرید کامیون همین حالا با کارشناسان مجرب رایان تراک تماس بگیرید: 05138339410

4- به دریافت گارانتی در خرید کامیون صفر توجه کنید

قیمت کامیون

اگر قصد خرید کلمیون صفر از کارخانه را دارید، حتما در زمینه خدمات گارانتی آن‌ها تحقیق کنید. متاسفانه بسیاری از سازندگان داخلی به علت تحریم‌ها از قطعات با کیفیتی در ساخت کامیون استفاده نمی‌کنند. به همین دلیل استهلاک ماشین به‌شدت افزایش یافته و هزینه تعمیرات زیادی بر روی دست راننده برجای می‌گذارد. در کامیون‌های چینی نیز هزینه تعمیرات بسیار بالاست.

اگر قصد خرید کامیون اروپایی دارید، بهتر است به سراغ مدل‌هایی بروید که قطعات یدکی آن‌ها در بازار موجود باشد. رایان تراک به‌عنوان یکی از بزرگترین واردکنندگان کامیون اروپایی، انواع لوازم یدکی ماشین‌های سنگین را به کشور وارد می‌کند.

5- توجه به طول عمر کامیون داشته باشید

اگر قصد خرید کامیون‌های دست دوم را دارید به طول عمر آن‌ها توجه کنید. کامیون‌هایی با عمر بالای 10 سال، فرسوده محسوب می‌شوند و هزینه‌های تعمیر و نگهداری آن‌ها بسیار زیاد است. اما با توجه به قوانین واردات کامیون به کشور که عمر ماشین باید زیر 5 سال باشد، در صورت خرید کامیون اروپایی ماشینی مدل بالا، فول آپشن و با کیفیت مناسب را در اختیار خواهید داشت.

6- در معاملات کامیون یا ماشین‌های سنگین دقت کنید

معامله نکردن کامیون‌های دارای مشکل بهتر از معامله‌ای است که مشکلات عدیده‌ای را برای رانندگان ایجاد کند. خرید کامیون اسقاطی که موتور و بدنه آن آسیب زیادی دیده است یک دردسر بزرگ برای رانندگان ایجاد می‌کند. همچنین خریداری کامیون اقساطی نیز مشکلات زیادی خواهد داشت. زیرا سند و مدارک کامیون اقساطی به راحتی به نام راننده نخواهد شد و همیشه دغدغه‌ای با مالک کامیون همراه خواهد بود.

بهتر است به جای خرید کامیون ازشرکت‌های لیزینگ، نمایشگاه‌داران و کارخانه‌هایی که محصولات‌شان را به‌موقع تحویل نمی‌دهند، به سراغ شرکت‌های بازرگانی معتبری بروید که خدمات کاملی را به مشتریان ارائه می‌دهند.

7- تهیه ناوگان باربری در شرکت‌های حمل و نقل را به افراد معتبر بسپارید

بسیاری از شرکت‌های باربری، پایانه‌های حمل و نقل، کارخانجات تولیدی، صنایع، شرکت‌های توزیع محصولات، معادن و… تنها نیاز به یک کامیون ندارند. آن‌ها به دنبال خرید چندین کامیون با مشخصات استاندارد هستند. تهیه ناوگان باربری کار پیچیده‌ای است. در چنین شرایطی بهتر است برای خرید کامیون به سراغ شرکت‌های بازرگانی معتبری برویم که واردات انواع کامیون‌های مدل روز را انجام می‌دهند.

شرکت بازرگانی رایان تراک با تجربه چندین ساله، انواع کامیون کشنده‌های مورد نیاز رانندگان و شرکت‌های باربری را به فروش می‌رساند. در رایان تراک امکان واردات چندین دستگاه از هر مدل کامیون وجود دارد تا ناوگان باربری شرکت‌های به سرعت تجهیز شده و نیاز آن‌ها به کامیون‌های مدل بالا تامین شود.

برای خرید انواع کامیون‌های مدل روز اروپا، همین حالا با رایان تراک تماس بگیرید:
05138339410

8- در خرید کامیون به نکات دیگری نیز توجه کنید

قیمت کامیون بسیار بالا است، بنابراین در خرید باید دقت کافی داشت. توجه به نکات زیر در خرید انواع کامیون و ماشین‌های سنگین اهمیت دارد:

  1. تا زمانی که سند و مدارک ماشین سنگین به نام شما نشده است، تمام مبلغ خرید را به فروشنده پرداخت نکنید؛
  2. دلیل فروشنده برای فروش کامیون را بررسی کنید تا اطلاعات بیشتری درباره وضعیت ماشین به‌دست آورید؛
  3. به رنگ ماشین توجه کنید. درست است که در خریداری کامیون باید به کارایی توجه داشت، اما برخی از رنگ‌ها در بازار کامیون مشتری چندانی ندارند. به‌طور معمول رنگ سفید و مشکی دو رنگ پرطرفدار در بین انواع کامیون‌ها هستند؛
  4. به استاندارد آلایندگی ماشین توجه کنید. اگر قصد حمل بارهای ترانزیتی را به کشورهای اتحادیه اروپا دارید باید به خریداری مدل‌های کامیونی بپردازید که دارای استاندارد آلایندگی یورو 5 یا یورو 6 باشند.

سخن پایانی

خرید کامیون یکی از موضوعات مهم برای رانندگان و شرکت‌های حمل و نقل است. قیمت کامیون باید برای خریداران توجیه داشته باشد. به همین دلیل بسیاری از رانندگان قبل از خرید به استعلام قیمت انواع کامیون، کشنده و ماشین سنگین می‌پردازند. اگرچه در هنگام خرید و فروش ماشین‌آلات سنگین، موضوع مهمتر از قیمت کامیون، کیفیت ماشین و کارایی آن است.
باید توجه داشت که دریافت مشاوره و راهنمایی از شرکت‌های معتبری که به عرضه یا واردات انواع کامیون می‌پردازند، کمک زیادی به رانندگان در انتخاب بهترین مدل کامیون خواهد کرد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه خرید کامیون همین حالا با شرکت بازرگانی رایان تراک تماس بگیرید: 05138339410

پیام بگذارید

  1. Hello very cool blog!! Guy .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your blog and take the feeds also…I’m happy to search out numerous useful information here in the publish, we want work out more strategies on this regard, thanks for sharing.